Kaukana idässä

Meidän kaikkien ihmisten harmiksi pojilta katosi onnistuneen suorituksen siivittämänä raportointitaito tai -halu jonnekin Virolahden metsiin.

Kampa käyttöön

Siitä huolimatta, ja osittain siitä syystä, käytän tilaisuuden hyväkseni kertoakseni oman tavattoman mielenkiintoisen elämäni tapahtumista. Japanissa alkoi tänään TJ30-laskenta Suomeen paluuseeni ja samaan aikaan saivat lähtölaukauksen urheiluvimma ja hävytön rahan tuhlaus. Hankin tänään itselleni vihdoin Hiroo Fitness Clubin jäsenyyden joka oikeuttaa minut käyttämään kyseisen puljun urheilupalveluja seuraavan kuukauden aikana niin paljon kuin sielu sietää.

Hintaan sisältyy Japanin mittapuulla kunnollinen kuntosali, ohjattuja jumppia, hot joogaa, zumbaa ja muuta hulvatonta huuhaata. Koska kuukauden lysti kustansi 21000 jeniä mikä nykykurssilla on melkein, mutta ei aivan täysin eri summa kuin 21000€, päätin Kimeta-sääntöä hyödyntäen sopia itseni kanssa, että minut tullaan näkemään kyseisellä klubilla hikoilemassa joka ikinen päivä. Koska HFC tähtitieteellisestä jäsenmaksustaan huolimatta kehtaa sulkea koko putiikin kolmesti kuussa, tämä tarkoittaa, että aion olla paikalla arviolta 27 kertaa tulevan kuukauden aikana, mikä laskee yksittäisen käynnin hinnan kohtuulliseksi. Samalla astuu voimaan toinen sopimus joka kieltää alkoholinkäytön ja perustaa koko T:mi A. Leivon liiketoiminnan vahvalle LCHF-kaloritankkaukselle ja raudan nostelulle.

Vaikka edellisen – ja sadasosan nykyisestä maksavan – salin naurettavia laitteita väännellessä tuntui kehittyvänsä, kertoivat tämänpäiväiset vapailla painoilla tehdyt harjoitteet karua kieltä siitä missä mennään, Eli ei juuri missään. Nyt onkin edessä kuukauden kuuri jonka aikana otetaan miehestä mittaa ja odotellaan edes jotain tuloksia.

What do you think the next happen now?

Joukkueen tulevaisuudentavoitteet ovat vielä suhteellisen avoimia ja neuvoteltavissa myöhempänä ajankohtana, mutta Jukola 2012 tullee olemaan tähtäimessä liki varmasti. Se mitä kaikkea Team HeiaHeia tekee niiden 350+ päivän aikana jotka meidät tuosta tapahtumasta erottaa jää nähtäväksi vielä tässä vaiheessa.

Oma kohtaloni seuraavan kuukauden osalta on silti sinetöity. Raportteja tulen lisäämään tänne ja täydellisessä maailmassa joku ne myös joskus lukee. HeiaHeia-loki ilmestyy sivun ylälaidan vanhaan tapaan ja tarkemmat tiedot ohjelmasta ja liikevalikoimasta löytyvät Fitocracyn puolelta.

Ja nyt Jukolistit kertokaas jotain siitä teidän päätapahtumasta, prkl!

-Antti-sensei